Hushållnära tjänster Skövde

# Trygga lösningar för hushållstjänster i Skövde med omnejd

Vi hjälper dig med sysslorna i hus & hem!

Bor du i Skövde och behöver hjälp med hushållsnära tjänster eller någon annan hemservice? Då ska du kontakta oss på Pensionsärspoolen.

Vi levererar trygga lösningar till konkurrenskraftiga priser. Tvätt, rengöring, barnpassning, matlagning eller trädgårdsskötsel – oavsett vilka behov du än har så kan du alltid kontakta oss för ett prisförslag. Vår målsättning är att anpassa våra tjänster efter dina behov.

 • Intresserad? Gå till kontakta oss här.
 • Du kan också lämna en förfrågan direkt på denna sida..
 • Trygghet & kompetens till bra priser

  Idag finns det många valmöjligheter för dig som behöver hjälp med så kallade Rut-tjänster i Skövde. Likväl kan det vara ett tidsödande arbete att hitta rätt. Inte minst om det är viktigt för dig att känna förtroende för leverantören du väljer. På Pensionärspoolen vet vi att många värdesätter trygghet. Känslan att veta att jobbet kommer bli rätt utfört.

  Det är också därför som så många väljer våra hushållnära tjänster i Skövde. För att vi är noga med att skicka rätt person till rätt uppdrag. Vi lägger också mycket kraft på att följa upp våra uppdrag och skapa största möjliga värde för dig som kund.

  Detta, i kombination med våra konkurrenskraftiga priser och snabba service, har snabbt gjort oss till ett populärt val.

  Förmånligt att köpa hemservice
  Alltsedan Rut-avdraget infördes har det blivit extra förmånligt att anlita professionell hjälp med hemmets göramål. Med detta avdrag reduceras priset på arbetskostnaden med 50%. Du kan läsa mer om våra priser och betalning på den här sidan.

  Läs om vår om våra ROT-tjänster för hantverkare och snickare i Skövde

  Powered by WordPress. Designed by Woo Themes