Målare i Skövde

Prisvärd & pålitlig måleriservice

Dags att sätta lite färg på tillvaron? Är du på jakt efter en duktig målare i Skövde? Hör av dig till oss på Pensionärspoolen med din förfrågan, så fixar vi en prisvärd lösning.

Hos oss betalar du bara från 185 kr i timmen för enklare måleritjänster (inklusive husavdraget) och du kan alltid vara säker på ett vi skickar rätt person för uppdraget. Vi har Sveriges mest erfarna arbetsstyrka i vår resurspool!

Att anlita oss är enkelt:

# 1. Börja med att skicka en beskrivning av ditt uppdrag.
Använd vårt beställningsformulär på den här sidan.
Försök att vara så konkret som möjligt när du berättar om vad du vill ha hjälp med. Ju mer detaljerade uppgifter vi får, desto enklare är det för oss att lämna en korrekt offert.

# 2. Du kan givetvis även ringa eller mejla oss för att ställa frågor.
Du hittar våra kontaktuppgifter på den här sidan.

Varför anlita en målare hos oss?

Att måla om hemma (eller i fritidshuset) är ett arbete som ”på pappret” verkar enkelt. Men faktum är att det krävs en hel del skicklighet för att måla på ett professionellt sätt. Visserligen kan alla måla, men alla kan inte få till ett snyggt och tillfredställande resultat.

Hos oss får du tillgång till kompetenta och erfarna målare i Skövde till ett lågt pris. Vi på Pensionärspoolen har lång erfarenhet av såväl Rut som Rot-tjänster och är alltid måna om att leverera högsta möjliga service till våra kunder. Vi följer alltid upp våra utförda uppdrag och som kund är du alltid välkommen att tycka till om oss.

Läs om mer om våra hushållsnära tjänster i Skövde på den här sidan.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes