Snickare Skövde

Prisvärda & pålitliga ROT-tjänster för hus & hem!

Dags att renovera? Behöver du hjälp av en professionell och pålitlig snickare i Skövde? Kontakta oss idag så återkommer vi inom kort med en prisvärd lösning!

Köksrenovering, golvläggning, slipning, spackling eller andra kvalificerade ROT-uppdrag – oavsett vad för slags hantverkstjänster du letar efter, så har vi ett brett nätverk med kompetenta snickare i Skövde.
Välkommen att lämna din förfrågan idag!

**Gå till den här sidan och lämna en förfrågan**

Varför anlita oss?

 • Mer kompetens för pengarna
 • Få i branschen kan konkurrera med våra priser för kvalificerade Rot-tjänster. Och som kund hos oss får du alltid tillgång till ett enormt kunskapskapital. Våra medarbetare har nämligen ett helt arbetsliv med sig i verktygslådan.

  Anlitar du en snickare eller hantverkare hos oss behöver du aldrig oroa dig över bristande kunskapsnivåer. Hos oss har alla hantverkare tummen på rätt ställe.

 • Tryggt & enkelt
 • Vi gör alltid vårt bästa för att leverera våra tjänster efter dina behov – och jobbar ständigt för att förbättra vår verksamhet.

  Idag finns Pensionärspoolen representerade på flera orter i Sverige, men var vi än befinner oss är vårt framgångsrecept ett och detsamma: nöjda kunder som återkommer gång på gång.

  Så funkar husavdraget

  När du anlitar Pensionärspoolen i Skövde så har du möjlighet att använda det s.k husavdrag (kallas för rot – avdrag för ”hantverkstjänster). Sammanfattningsvis innebär detta avdrag att du bara betalar 50% av arbetskostnaden när du anlitar hantverkare för jobb i ditt hem.

  Våra aktuella priser (inkluderat husavdraget):

  – 185 kr/tim för enklare snickeriarbeten

  – 205 kr/tim för kvalificerade ROT-uppdrag och renoveringar

  För en mer fullständig lista över våra priser gå till den här sidan.

  Läs även mer om våra hushållsnära tjänster (RUT) i Skövde här.
  Mer om att anlita målare eller städhjälp.

  Powered by WordPress. Designed by Woo Themes